Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med kokosglasyr

 
Skriv ut

Bananer i kakor är inte riktigt min grej i vanliga fall, men med denna glasyr så blev kakan enormt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Rör ner mjöl blandat med bakpulver.
  2. Mosa bananerna och tillsätt dem. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 1 liter.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 50 min. Låt stå några minuter. Stjälp upp kakan och låt svalna under formen.
  4. Rör ost och matfett smidigt. Tillsätt florsocker och vispa glasyren slät. Bred den över kakan och strö över kokosflingor och strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.