Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med torkad frukt och valnötter

 
Skriv ut

En god och saftig kaka med mindre smör och socker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull, mosa bananerna, hacka fikon och valnötter. Vispa ägg och sirap poröst. Tillsätt smör, kesella, mosad banan, fikon och valnötter. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör ner i smeten.
  2. Smörj en bakform med smör och bröa den med kokosflingor. Häll smeten i formen och grädda i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.