Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankladdkaka med chokladsmak

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt recept på kladdkaka med banansmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna under tiden du rör ihop resten.
  2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vaniljsocker och kakao. Tillsätt vetemjöl och blanda till en jämn smet.
  3. Rör i det smälta smöret.
  4. Hacka bananerna grovt och blanda ner dem eller lägg i bananerna hela och kör med elvisp.
  5. Häll smeten i en rund form (ca 25 cm i diameter) som man kan smörja om man vill.
  6. Grädda mitt i ugnen 175 grader i 30 min. Kakan förvaras i kylen och blir till och med ännu godare efter ett par dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bettan3 16 mars 2010

    Tack för ett underbart recept å dessutom enkelt./bettan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.