Instruktioner
Ugn 225 grader.
Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar. Dela, kärna ur och hacka paprikorna. Skala och hacka löken och skiva svampen.
Fräs paprika, lök och svamp i olja. Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar.
Ostsås
Smält margarinet och rör i mjöl. Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Låt koka i 3 minuter. Rör i créme fraiche och ost och smaka av med salt och peppar. Strimla basilikan och rör ner i såsen.
Varva platter, sås och kycklingröra i en form. Börja och avsluta med sås. gratinera i 20 minuter.
Jättegod och enkel att laga. Klart värt en femma. Kommer att lagas flere gånger.
Hej! Låter supergott! Men om man inte gillar gornonzola vad ska man välja för ost i stället? Tacksam för svar ;)