Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff- och ostsallad med druvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga blå druvor ger en överraskande arom till den här mustiga spenatsalladen med grillad biff och ädelost. En perfekt måltid en varm sommarkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en stor stekpanna. Stek flanksteken och krydda under tiden med svartpeppar på båda sidor. Stek fyra-sex minuter på varje sida tills köttet är mediumstekt. Ta upp det ur stekpannan och låt vila på skärbräda under aluminiumfolie.
  2. Blanda spenat, rödlök, tomater och druvor i en stor skål. Ringla över dressingen och vänd salladen så att den täcks av dressing. Fördela salladen på fyra tallrikar.
  3. Skiva steken i tunna strimlor. Fördela köttet på salladen och strö över osten. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.