Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff stroganoff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till servering: saltgurka gräddfil

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Skala och finhacka löken. Skiva svampen. Bryn köttet i smör i en stekpanna eller stekgryta. Krydda med salt och peppar. Tillsätt lök och svamp. Låt fräsa ytterliggare 4-5 min. Rör i grädde och tomatpuré. Låt såsen koka 1-2 min. Servera med saltgurka, gräddfil och potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • karin_asa1980 28 mars 2008

    Hejsan! Under min lågstadieperiod lagade mattanten på min skola maten själv, (sen i mellanstadiet infördes halvfabrikat-maten, vidrigt!). Hur som helst, min favvomat under lågstadietiden var biff stroganoff så när jag tillagade och åt detta rätt blev det även en nostalgitripp tillbaka i tiden. Maträtten blev riktigt god, men jag hade i mer tomatpuré än vad som stod i receptet. Jag hade ris till stroganoffen. Åt det även dagen efter och det smakade lika gott då! Tack så mycket för att du delade med dig av detta recept! /dalkullan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.