Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff stroganoff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En furstligt god kötträtt, men så har den också fått sitt namn efter en rysk adelsman.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor, finhacka löken och skiva svampen. Bryn köttet i het stekgryta i smör och olja tills de fått färg. Tillsätt löken och champinjonerna och låt fräsa i ytterligare 4-5 minuter.
  2. Häll på grädde och låt det hela koka 2-3 minuter så att såsen blir simmig. Smaka av med tomatpuré, salt och peppar.
  3. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.