Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffmacka med senapsbearnaise och sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott till fredagkvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i strimlor och stek i olja; strö lite socker över så att löken blir karamelliserad.
  2. Salta och peppra köttet och stek det 3-4 minuter/sida. Dela brödet och stek det gyllenbrunt på snittsidorna, gärna i smör.
  3. Dela en tomat och gnid in tomatköttet över de nystekta bröden. Lägg på rucolasallad och resten av tomaterna i skivor. Skär de nystekta biffarna i skivor, lägg ovanpå, toppa med löken och bearnaisen blandad med dijonsenap. Lägg på brödlocket och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.