Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärspaj med mandel och hasselnötter

 
Skriv ut

Mumsig paj som räcker till många.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör, socker och vaniljsocker pösigt. Rör ner ägg, havregryn och mjöl. Bred ut i en stor pajform. Förgrädda ca 7-8 minuter. Låt svalna något och Lägg sedan i bären. Hacka mandeln och hasselnötterna grovt. Vispa samman nöt och mandelhack med: råsocker, kokosflingor, vaniljsocker, grädde och ägg. Häll blandningen över bären. Grädda pajen i mitten av ugnen i ca. 30 minuter. Servera varm med vaniljglass, vaniljsås eller vaniljkesella, lika gott vilket som.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.