Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåbärstartar med vaniljkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blåbär är ett av skogens bär, här används dem i en tartar och serveras med vaniljkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten, socker och blåbär i en kastrull till en kompott.
  2. Lägg upp smördegen och tryck ut runda former med hjälp av ett glas eller liknande.
  3. Lägg smördegen på en plåt och grädda i ugn 180 grader tills de fått en fin färg.
  4. Blanda crème fraiche med vaniljsocker och råsocker.
  5. Klicka på blandningen på den bakade smördegen och toppa med blåbärskompotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.