Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönröra med ruccola

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gillar den nötiga smaken av ruccola och ville hitta på något med kidneybönorna i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de frysta kidneybönorna enligt förpackningen. (Jag tinar dem i micron på full effekt i 2 minuter).
  2. Rör ihop olivolja, senap och vitlökspeppar. Häll över bönorna, som gärna får vara lite varma.
  3. Tillsätt den hackade persiljan.
  4. Ta en näve ruccola och finhacka den. Ett tips inför hackningen: jag rullar ruccolan till en tjock "cigarr" och sedan hacka jag den fint. Häll över bönröran och blanda.
  5. Går att äta direkt men jag tycker att smaken blir bättre om bönröran får vila över natten.
  6. Gott som tillbehör till mat eller som pålägg till mackan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.