Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad med sparris och dragondressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rädisor och sparris bidrar med knaprig och god konsistens till salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen. Lägg ägget i kokande vatten och låt koka 2 minuter, ta upp och knäck ägget. Skrapa ur skalet med en sked. Blanda gäget med senap och vinäger. Vispa i oljan, lite i taget. rör i dragon och persilja och smaka av med salt och cayennepeppar.
  2. Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Bryt av den nedersta delen av sparrisen. Koka den i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Lägg sparrisen i isvatten så att kokningen avstannar. Skär sparrisen i ca 4 cm långa bitar.
  3. Ansa och skiva rädisorna, strimla krispsalladen. Blanda de olika salladssorterna med bönor, sparris och rädisor. Servera med dressing och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.