Rädisor och sparris bidrar med knaprig och god konsistens till salladen.
Instruktioner
- Börja med dressingen. Lägg ägget i kokande vatten och låt koka 2 minuter, ta upp och knäck ägget. Skrapa ur skalet med en sked. Blanda gäget med senap och vinäger.
Vispa i oljan, lite i taget. rör i dragon och persilja och smaka av med salt och cayennepeppar.
- Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av.
Bryt av den nedersta delen av sparrisen. Koka den i lättsaltat vatten ca 5 minuter.
Lägg sparrisen i isvatten så att kokningen avstannar.
Skär sparrisen i ca 4 cm långa bitar.
- Ansa och skiva rädisorna, strimla krispsalladen. Blanda de olika salladssorterna med bönor, sparris och rädisor.
Servera med dressing och bröd.
Publicerat den
23 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar