Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bovetenudlar och kyckling chop suey

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bovetenudlar har en trevlig struktur och är mer spännande än vanliga äggnudlar. Smaken passar bra till orientaliska grönsaker och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka eller ånga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Låt dem rinna av. Strimla kycklingen. Värm 2 msk av oljan i en wok eller stor stekpanna och stek kycklingen i 5 minuter.
  2. Blanda samman maizena, sojasås, ingefära, vinäger, apelsinjuice, vatten och resten av oljan till en slät sås.
  3. Skiva salladslöken och riv choi-bladen. Lägg grönsaker och sås i pannan och stek under omrörning i ytterligare 10 minuter. Blanda i nudlarna, värm och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.