Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brännvin - Dill

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Lägger ut några egenkryddade brännvinssorter här. Denna gäller inte om du är "törstig" för den skall lagra ett år

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd en en-liters flaska med skruvkork lägg i 2 blommande dillkronor - för att få en god färg fyll flaskan med mogna dillkronor (ganska tätt) fyll flaksan med okryddat brännvin (ca 85-90 cl) Korka flaskan och ställ den i fönsterkarmen några veckor. Sila drycken genom silduk och ställ undan brännvinet för mognad helst i ett år. Späd till styrka efter behag. ca 1/10 dillbrännvin och 9/10 okryddat brännvin
  2. Sklål !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.