Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd i ugn

 
  • Serverar: 6-10 portioner
Skriv ut

Detta är kanon som kvällsvickning eller när man får gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva bröden men inte helt igenom. Utan brödet skall sitta ihop i botten. Lägg de i ugnssäkra formar.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Skiva kasslern till små tärningar, så små som du orkar.
  3. Tärna äggen. Jag brukar ta äggskivaren och skiva 1 gång på längden och en gång åt andra hållet.
  4. Blanda samman detta med hackad gräslök och majonnäsen. Salta och peppra efter smak.
  5. Fyll nu bröden med detta. Det brukar bli lite kletigt. Pensla nu bröden med det smälta smöret.
  6. 175 grader i nedre delen av ugnen tills de är gyllenbruna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.