Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd med goda brödkryddor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Lättbakat bröd, gott till soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke, lös upp i fingervarmt vatten. Tillsätt olja, kryddor, salt, vetekli, vetegroddar och mjölet. Arbeta degen väl, den skall vara ganska lös.
  2. Klä en långpanna ca 25x35 cm med bakplåtspapper. Häll degen i långpannan. Låt den jäsa ca 20 minuter.
  3. Pensla brödet med sirap upplöst i varmt vatten, strö över solroskärnor.
  4. Baka i 250 grader i ca 20 minuter. Låt brödet svalna, dela sen i ca 20 bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.