Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruschetta med ugnsbakade tomater och rucolasmör

 
  • Serverar: 16-18 portioner
Skriv ut

Välj små plommontomater eller cocktäljtomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader. Dela tomaterna på längden. Strö över salt, socker, vitlök och olivolja. Baka mitt i ugnen 4-5 timmar eller tills de har torkat. Höj temperaturen till 200 grader.
  2. Blanda rucola och smör. Skiva baguetten och rosta den gyllenbrun i mitten av ugnen.
  3. Fördela smöret på baguetteskivorna och lägg på tomaterna. Garnera med lite rucolablad och mal över lite svartpeppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.