Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brynt potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till anka eller fläskstek

Ingredienser

Instruktioner

Använd god fast potatis. Koka dem i god tid så dem är helt kalla. Häll sockret i en stor panna och värm upp tills det är helt smält och ljusbrunt. Lägg i smöret och rör tills det är helt blandat. Skölj potatisen i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg i potatisen och skaka pannan tills karamellen är bra fördelad. Värm på svag värme, skaka pannan ibland.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.