Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad

 
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt alternativ istället för potatis- pastasallad till grillmat m m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, salt, buljongtärning, gurkmeja och vitlök. Häll i bulguren och låt småkoka 5-10 min. Dra av kastrullen från plattan och låt stå under lock i 20 min. Rör om låt svalna något.
  2. Skiva löken i tunna halvringar, dela tomaterna i mitten och blanda i hop med ruccola och fetaost. Blanda sedan i bulguren. Klar att servera.
  3. Lika god till fisk som kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.