Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med kyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt med många goda smaker som gör sig fint tillsammans

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna på mitten längs med så att det blir två tunna skivor av varje filé (eller köp frysta tunnskivade). Krydda med salt och peppar, och stek i en stekpanna med smör, ca 5 min per sida.
  2. Skala och hacka löken, och fräs i en kastrull med olja. Rör i bulgurn och fräs i 1 min.
  3. Tillsätt vatten och buljongtärning, och koka upp. Låt svälla under lock i 10 min.
  4. Skär osten i bitar. Dela, kärna ur och strimla paprikan och skölj spenaten. Blanda med bulgur och balsamvinäger. Servera salladen med kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.