Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smalt, lyxigt och mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i vatten med buljongtärningen enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner russinen. Låt det svalna.
  2. Kärna ur nektarinerna. Skär dem och gurkan i tärningar. Blanda dem med olja, lime, salt, peppar, ingefära och gräslök.
  3. Rensa kycklingen och dela den i bitar. Rör ner kycklingen och bulgur i grönsaksröran. Lägg salladsbladen i en skål och bulgursalladen ovanpå. Blanda ihop såsen och servera den till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.