Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgursallad med kyckling och dragonsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Den här salladen blir lika god kall som varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna morötter och selleri. Fräs dem lätt i olja. Tillsätt bulgur, vatten och salt. Koka ca 12 minuter. Skär kycklingfiléerna i 6 knubbiga bitar. Stek dem gyllenbruna i olja, salta och peppra.
  2. Dragonsås: Blanda alla ingredienser.
  3. Lägg upp rotfruktsbulgur och kyckling på en tallrik. Strö över lite strimlad purjolök och persilja. Lägg en klick dragonsås på sidan om eller på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.