Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calle schewens strömming

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gammalt skärgårdsrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka de hårdkokta äggen grovt och blanda med kaviar. Fördela röran ungefär 1 msk på varje filé. Vik dem tvärs över, lägg dem i smord ugnspanna. Salta. Blanda chilisås och vatten och pensla fiskarna. Strö över ströbröd och ringla över smält margarin. Stekfiskarna mitt i ugn 225 grader cirka 20 minuter.
  2. Servera kokt potatis, kall gräddfiloch hackad dill till. Gärna rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.