Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camemberttårta med hjortronmylta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ostig tårta på knaprig bädd som serveras med skogens guld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa osten i en matberedare. Klä insidan av en djup tallrik med plastfolie. Häll ostblandningen i tallriken och ställ den i kylskåp i minst 5 timmar, gärna över natten.
  2. Blanda frysta hjortron och socker. Låt tina i rumstemperatur så att sockret smälter, ca 2 timmar.
  3. Mixa aprikoser och hasselnötter i en matberedare. Känn på osten att den stelnat, fördela nötblandningen ovanpå och tryck till försiktigt.
  4. Vänd snabbt osttårtan med hjälp av en tallrik. Ta bort plasten och dekorera med hjortronmylta eller servera myltan i en skål bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.