Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med skinka, kesella och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda ingredienserna till fyllningen.
  3. Tillred béchamelsåsen genom att smälta smöret i en kastrull, häll i lite mjöl, blanda ordentligt, späd med lite mjölk. Häll i resten av mjölet, blanda och häll i resten av mjölken. Låt koka upp under omrörning.
  4. Täck botten i en ungsfast form med lite béchamelsås.
  5. Fyll Cannollirören med skinkblandningen med hjälp av en spritspåse. (Cannelloni behöver inte förkokas). Lägg dem i formen, täck med resten av béchamelsåsen. Strö över såsen.
  6. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.