Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas härliga chokladkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Chokladkakor är också något man aldrig kan få för många recept på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en 2-litersform.
  2. Smält matfettet. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt sirap, grädde och riven choklad. Blanda mjöl och bakpulver och blanda det med ägg-sockersmeten. Tillsätt sist det smälta matfettet. Häll smeten i formen och grädda 45 minuter eller tills kakan släpper kanterna. Låt gärna kakan stå till sig 3-4 dagar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • TweetyPie 20 december 2009

    En riktigt smarrig kaka!

  • MilliKarp 12 april 2010

    nam nam! det var riktigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.