Det här är en perfekt kombination av sallad och bröd. Slå in mör kyckling och smakrik ceasarsallad i mjuk tortilla och få en ljuvlig lunch eller lättare kvällsmat.
Instruktioner
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt kycklingfiléerna. Bryn köttet runtom cirka 6 minuter tills väl brynt, vänd då och då. Ta upp kycklingen ur stekpannan, låt den svalna och håll kall tills den ska användas.
- Lägg det kalla kycklingköttet i en stor skål. Tillsätt rosmarinsallad och ceasardressing. Vänd så att ingredienserna täcks av dressingen. Strö över krutonger, parmesan och svartpeppar och vänd försiktigt.
- Placera tortillabröden på arbetsbordet. Fördela salladen mitt på bordet.
- Vik bröden över fyllningen och fäst med tandpetare. Servera genast eller slå in i plastfolie och kyl högst två timmar.
Publicerat den
2 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar