Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceasarkyckling i wrap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en perfekt kombination av sallad och bröd. Slå in mör kyckling och smakrik ceasarsallad i mjuk tortilla och få en ljuvlig lunch eller lättare kvällsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt kycklingfiléerna. Bryn köttet runtom cirka 6 minuter tills väl brynt, vänd då och då. Ta upp kycklingen ur stekpannan, låt den svalna och håll kall tills den ska användas.
  2. Lägg det kalla kycklingköttet i en stor skål. Tillsätt rosmarinsallad och ceasardressing. Vänd så att ingredienserna täcks av dressingen. Strö över krutonger, parmesan och svartpeppar och vänd försiktigt.
  3. Placera tortillabröden på arbetsbordet. Fördela salladen mitt på bordet.
  4. Vik bröden över fyllningen och fäst med tandpetare. Servera genast eller slå in i plastfolie och kyl högst två timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.