Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champagne marinerade björnbär med vaniljkräm

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Björnbär marinerade i champagne som serveras med en vaniljkräm. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp björnbär i champagne och lite råsocker.
  2. Rör en kräm av créme fraiche, vaniljsocker, strimlad citronmeliss och lite råsocker.
  3. Lägg upp krämen i cocktailglas och toppa med björnbären.
  4. Pudra florsocker över och garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.