Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champagnegrottor med jordgubbssylt

 
  • Serverar: 25-35 portioner
Skriv ut

Den klassiska Hallongrottan görs härs om med champagneessens och jordgubbssylt. Grundreceptet kommer från Flickorna Lundgren på Skäret.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 180 grader. Rör smör och socker poröst. Blanda marsanpulver och bakpulver och häll i. Arbeta ihop till en deg. Smaksätt med champagneessens. Dela degen i 2 delar. Rulla ut dem till längder och skär i bitar á cirka 25 g. Rulla till valnötsstora kulor och lägg i formar. Gör en grop och lägg i en klick jordgubbssylt. Grädda i 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.