Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjoner i vitlök - tapas -

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda champinjoner som passar perfekt till tapas bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. För att svampen inte ska absorbera vatten, bör den inte rengöras under kranen, det är bättre att använda en servett för att avlägsna eventuella rester av jord. Skär i skivor.
  2. Pressa saften av 1 citron och häll över svampen
  3. Skala vitlöken och skär den i tunna skivor
  4. Sautera vitlöken, rör om och vara noga med att inte bränna.
  5. Häll i svamparna tillsammans med citronsaft. Låt sjuda 5 minuter, och strax före avslutandet strö över med hackad persilja.
  6. Lägg upp champinjonerna på ett fat och och servera varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.