Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med apelsin och sultanarussin

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Ett Viktväktarrecept från England på 80-talet. Utbyten: 1 bröd, 1 matfett, 1 protein,½ frukt, 15 bonuskalorier

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda krossade kex med margarinet, tryck ut i en kakform och kyl i en timme. 2. Blanda kesella, ägg, socker, mjöl och bakpulver. Rör i juice och rivet skal och vänd sist ner sultanarussinen. 3. Slå i formen och baka i 160 grader ca 1 timme. 4. Kyl kakan och skär sen upp åtta bitar. Dekorera med apelsinklyftor.
  2. Gott och smalt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.