Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med björnbär

(1 kommentar)  
Skriv ut

En av de godaste jag ätit och den blir otroligt vacker. Bjöd på den här på jobbet och den fick toppenbetyg, i princip alla bad om receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smula kexen (går lättast i matberedare). Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Grädda botten i mitten av ugnen i ca 5 min.
  2. Blanda ingredienserna till fyllning 1 i matberedare. Kör till en jämn smet och häll ned i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min tills smeten stelnat.
  3. Blanda créme fraiche med strö- och vaniljsocker. Bred på och grädda ytterligare 5 min. Låt kallna. Görs med fördel dagen innan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Braxen 2 mars 2011

    Har bakat denna sedan 1999 Då jag hittade receptet i Allt om mat (11maj 1999). Familj, släkt och vänner ÄLSKAR denna cheesecake!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.