En av de godaste jag ätit och den blir otroligt vacker. Bjöd på den här på jobbet och den fick toppenbetyg, i princip alla bad om receptet.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Smula kexen (går lättast i matberedare). Smält smöret och blanda med kexen. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Grädda botten i mitten av ugnen i ca 5 min.
- Blanda ingredienserna till fyllning 1 i matberedare. Kör till en jämn smet och häll ned i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min tills smeten stelnat.
- Blanda créme fraiche med strö- och vaniljsocker. Bred på och grädda ytterligare 5 min. Låt kallna.
Görs med fördel dagen innan.
Publicerat den
12 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har bakat denna sedan 1999 Då jag hittade receptet i Allt om mat (11maj 1999). Familj, släkt och vänner ÄLSKAR denna cheesecake!