Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med lingon och gin

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ska frysas i minst fyra timmar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula pepparkakorna och blanda med smöret. Kläm ut blandningen i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  2. Rör ihop fyllningen och häll över pepparkaksbottnen. Täck formen och frys i minst fyra timmar.
  3. Ta fram formen en timme före serveringen och låt tina i rumstemperatur.
  4. Strö över lite glänsande råsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.