Instruktioner
Ta en form med löstagbara kanter, kläm fast ett bakplåtspapper mellan botten och kanten så det sluter "tätt".
Klä utsidan av formen med dubbelvikt aluminium (skydd så inte kanterna bränns)
Mosa osten i matberedaren
Blanda i socker, maizena, vaniljsocker, citronsaft och ägg.
Kör på hög fart till en röra (eller använd stavmixer)
Häll i grädden och kör några sekunder till
Slå vatten i en långpanna, 3 cm och ställ in i mitten av ugnen.
Värm upp den till 175*
Häll smeten i formen och ställ ner den försiktigt i vattnet
Grädda i 55 minuter
Stäng av ugnen, öppna luckan (se upp för varm ånga) och låt stå öppen i 5 minuter
Stäng igen och låt vara tills kakan och vattnet svalnat helt
Vid servering, lägg försiktigt över kakan på fat och dekorera med mango, jordgubbar och passionsfrukt
Servera, gärna med extra passionsfrukt i en kanna