Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med passionsfrukt och jordgubbar

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Cheesecake utan kakbotten, supergott

Ingredienser

Instruktioner

Ta en form med löstagbara kanter, kläm fast ett bakplåtspapper mellan botten och kanten så det sluter "tätt". Klä utsidan av formen med dubbelvikt aluminium (skydd så inte kanterna bränns) Mosa osten i matberedaren Blanda i socker, maizena, vaniljsocker, citronsaft och ägg. Kör på hög fart till en röra (eller använd stavmixer) Häll i grädden och kör några sekunder till Slå vatten i en långpanna, 3 cm och ställ in i mitten av ugnen. Värm upp den till 175* Häll smeten i formen och ställ ner den försiktigt i vattnet Grädda i 55 minuter Stäng av ugnen, öppna luckan (se upp för varm ånga) och låt stå öppen i 5 minuter Stäng igen och låt vara tills kakan och vattnet svalnat helt Vid servering, lägg försiktigt över kakan på fat och dekorera med mango, jordgubbar och passionsfrukt Servera, gärna med extra passionsfrukt i en kanna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.