Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvre på flarnbottnar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt som förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl och matfett till en smuldeg. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en smuldeg. Kavla ut den och ta ut 6 rundlar, ca 8 cm i diameter. Nagga med en gaffel och grädda i 200 grader i ca 10 minuter. Låt kallna.
  2. Lägg upp på tallrik och lägg en skiva getost och hackad rödlök på varje flarn. Placera soltorkade tomater, strödda med rosépeppar bredvid. Blanda honung med pressad vitlök och häll över flarnen och lite bredvid. Garnera med timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.