Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerade fikon med chevré, prosciutto och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till vardags som fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär fikonen som ett kryss men inte ända ner till botten, lägg en bit Chevré mellan varje fikon och gratinera i ugnen i 10 minuter.
  3. Ta ut och lägg en skiva prosciutto mellan varje fikon, ringla över honung och toppa med med nötterna.
  4. Smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.