- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det här bjöd jag 50 personer på när jag hade 25-årsfest. Det blev succé!
Instruktioner
- Hacka lök och vitlök. Skala rotfrukterna och tärna dem smått.
Fräs lök och vitlök i olja utan att det tar färg.
Tillsätt rotfrukter och kryddor
och låt dem fräsa med en liten stund.
Häll på tomater, vatten och buljong.
Koka grytan under lock cirka 15 minuter.
Skölj kikärterna i kallt vatten och låt dem rinna av.
Blanda i kikärterna och koka cirka 5 min. Smaka av med salt.
- I orginalreceptet ingick quornbitar, men jag tycker det räcker med kikärtor.
- Servera med ris.
Publicerat den
16 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott och lätt kan verkligen rekomendera denna rätt.