Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili på minuten med tortiliatrassel

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En väldigt bra altenativ till vanlig chili con carne som dessutom går väldigt fort.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i en het gryta med oljan. Finfördela med en trägaffel. Tillsätt kryddpåsen.
  2. Rör ner salsasåsen, passerade tomaterna och bönorna. Låt koka ihop i ca 10 minuter på medelvärme. Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm peppar.
  3. Skär tortillabröden i tunnastrimlor. Fräs dom i en stor panna med olja under omrörning tills dom blivit frasiga. Salta lätt.
  4. Låt rinna av på hushållspapper. servera chilin i en djupskål med trasslet på topp. Ha gärna gräddfil, feferoni, frasig vitlöksbaugett och en sallad på avokad, gurka och majs till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.