- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
En väldigt bra altenativ till vanlig chili con carne som dessutom går väldigt fort.
Instruktioner
- Fräs köttfärsen i en het gryta med oljan. Finfördela med en trägaffel. Tillsätt kryddpåsen.
- Rör ner salsasåsen, passerade tomaterna och bönorna. Låt koka ihop i ca 10 minuter på medelvärme.
Smaka av med ½ tsk salt och 2 krm peppar.
- Skär tortillabröden i tunnastrimlor. Fräs dom i en stor panna med olja under omrörning tills dom blivit frasiga. Salta lätt.
- Låt rinna av på hushållspapper. servera chilin i en djupskål med trasslet på topp.
Ha gärna gräddfil, feferoni, frasig vitlöksbaugett och en sallad på avokad, gurka och majs till.
Publicerat den
1 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar