Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrikt, servera gärna till ris och kokt broccoli.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklinglåren, ta bort skinnet samt överflödigt fett. Skär köttet i mindre bitar.
  2. Blanda samman mjöl och kryddor, panera köttbitarna i mjölblandningen.
  3. Smält lite matfett i en stekpanna och bryn köttet.
  4. Skölj, ansa och tärna paprikan.
  5. Blanda samman med resten av ingredienserna till såsen och häll över köttet.
  6. Låt allt stå och småputtra tills köttet är färdigt, ca 10-15 minuter. Späd ev med lite vatten. Servera med ris och broccoli

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.