Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilikyckling med pestocreme och bulgurpytt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

334 kcal Mängd: Kolhydrat 20 g | Protein 42 g | Fett 8,4 g | Fiber 4,8 g Energiprocent: Kolhydrat 24 E% | Protein 50 E% | Fett 23 E% | Fiber 3 E%

Ingredienser

Instruktioner

Koka bulgur enligt paketet. Skär ner kycklingen i bitar. Marinera kycklingen med pressad citron, chilipulver och 1 tsk olivolja. Stek kycklingen i ugnen tills den är färdig ca 25 – 30 min 175 grader. Skär ner alla grönsaker i tärningar samt hacka persiljan. Woka grönsakerna samt den kokta bulgurn. Pressa i lite citronsaft samt den hackade persiljan. Krydda på med lite svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.