Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad kalv med fetaostmousse och grillad potatis.

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baka potatisen.
  2. Skiva och banka eventuellt ut kalven lite. Blanda ihop marinaden. Lägg i köttet i marinaden och låt marinera i 1 timme. Skiva och blancher potatisen, grilla i en panna.
  3. Passera osten vispa creme fraichen, blanda ihop. Tag köttet från marinaden och stek det på båda sidor efter önskemål.
  4. Servering. Lägg potatisen i botten på tallriken och sedan ruccolan på. Luta köttet emot och toppa med moussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.