Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate cake delite

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mäktig och god kaka med rik chokladsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Knäck äggen i en bunke. Rör ned kesella, rårörsocker och snabbkaffe. Blanda mjöl, kakao, salt och vaniljsocker för sig. Rör ned det i smeten. Tillsätt sist pumpakärnor och hackade aprikoser .
  3. Grädda i smord och bröad form med 22 cm i diameter i 23 minuter. Kontrollera helst kakan varannan minut från 18 minuter och ta ut den så fort den "stannat".
  4. Låt svalna och låt stå i kylskåp minst två timmar före servering. Servera med bär och vaniljkesella.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.