Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chocolate chip kokoscookies

 
Skriv ut

Piffa upp kakorna med färgglada nonstops i stället för den hackade mörka chokladen när du känner dig extra glad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka chokladen grovt och blanda med kokos, mjöl, bakpulver och farinsocker.
  3. Skiva i smöret och mosa ner potatisen. Blanda ihop degen kvickt.
  4. Gör två rullar, 4 cm i diameter. Lägg rullarna i kylskåpet i 10 minuter för att stelna något.
  5. Skär halvcentimeter tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i cirka 8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.