Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och banankakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Som havreflarn fast lite festligare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och mosa bananen. Grovhacka blockchokladen. Sätt på ugnen på 200 c. Rör ihop margarine, farin, socker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt ägget och bananmoset. Blanda havregryn, mjöl, bakpulver och salt i en annan bunke och tillsätt detta. Rör också ner chokladen.
  2. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Tänk på att inte lägga smeten för tätt - de flyter ut ganska mycket i ugnen! Ta istället två plåtar.
  3. Grädda 10 -15 min. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monfo 1 augusti 2009

    Jättegoda kakor!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.