Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och cheesecakemuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda muffins som är jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Muffins: Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en skål. Ta en ny skål och rör smör och råsocker poröst. Tillsätt sedan 2 av äggen.
  2. Rör ner kakaon och hälften av vaniljsockret i smeten. Tillsätt mjölken och de torra ingredienserna och vispa till en slät smet.
  3. Fyllning: Vispa osten mjuk med elvisp. Vispa ner strösocker, resten av äggen, citronsaft och resten av vaniljsockret.
  4. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Klicka på fyllningen och fyll på med resten av muffinssmeten. Grädda i ca 25 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.