Nyttigt kan vara gott! Dessa Rawfood tarteletter är gudomligt goda! Du kommer inte bli besviken, jag lovar!
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Chokladbotten:
Ta fram en muffinsplåt. Tryck ner två korslagda remsor bakplåtspapper i varje hål, detta för att lättare få ut bakverken. Mixa valnötter, mandel, pekannötter, kokosflingor, kakao och vaniljpulver i en matberedare. Det ska bli fina smulor. Tillsätt dadlar, kokosolja och salt och mixa tills du får en massa som håller ihop bra när du pressar ihop den med handen. Tryck ut massan i de förberedda formarna. Ställ in i frysen tills de ska fyllas.
- Fyllning:
Mixa ihop samtliga ingredienser till en slät kräm. Lyft upp de frysta bottnarna med hjälp av bakpappersremsorna. Fyll formarna till 3/4 med fyllning.
- Dekorera varje tartelett med hallon.
Publicerat den
23 januari 2017
Liknande recept
Skriv kommentar