Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad- och hallontarteletter

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Nyttigt kan vara gott! Dessa Rawfood tarteletter är gudomligt goda! Du kommer inte bli besviken, jag lovar! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladbotten: Ta fram en muffinsplåt. Tryck ner två korslagda remsor bakplåtspapper i varje hål, detta för att lättare få ut bakverken. Mixa valnötter, mandel, pekannötter, kokosflingor, kakao och vaniljpulver i en matberedare. Det ska bli fina smulor. Tillsätt dadlar, kokosolja och salt och mixa tills du får en massa som håller ihop bra när du pressar ihop den med handen. Tryck ut massan i de förberedda formarna. Ställ in i frysen tills de ska fyllas.
  2. Fyllning: Mixa ihop samtliga ingredienser till en slät kräm. Lyft upp de frysta bottnarna med hjälp av bakpappersremsorna. Fyll formarna till 3/4 med fyllning.
  3. Dekorera varje tartelett med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.