Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladflarn fyllda med mascarpone och jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop såsen till pensling. Låt den kallna. Lägg ut smörpapper. Pensla papperet med chokladsåsen, lägg på ett ark filodeg, pensla med chokladsåsen och så vidare. Skär den varade filon i 16 rektanglar. Bred ut bakpapper på en plåt och lägg de penslade rektanglarna en och en på plåten. Grädda i 175 grader ca 10 minuter. Låt svalna och pudra lätt med florsocker. Blanda mascarpone med flisad choklad. Rensa bären och skär dem i skivor. Just före serveringen varvas fyra chokladblad per person med ost och bär till en hög "napolenbakelse".

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.