Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

chokladkaka med bitar av choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God är denna kaka :) med grova bitar choklad Man kan göra muffins av smeten med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form, sedan tar du och vispar ihop smör och socker några minuter.
  2. Tillsätt ett ägg i taget under kraftig vispning. Tillsätt sedan vetemjöl, bakpulver, kakao, chokladbitar, salt och mjölk. Rör ihop till en jämn smet.
  3. Fördela smeten i formen. Häll smet upp till lite över halva formen. Grädda chokladkakan 25-30 minuter, mindre formar kan du grädda på 225 grader i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • andreaforssell 27 augusti 2011

    Smarrigt! Jag hade mörk toblerone i. Mums! Men 1-2 personer? Då måste man vara rejält hungrig tror jag... =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.