Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka med nötter och kokos

 
Skriv ut

En smaskig chokladkaka som man för det mesta bara behöver en liten bit av, men även om du tar en stor bit så är den nästan nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form och använd kokosflingor till ströbröd.
  2. Dela äggen och vispa äggvitorna till hårt skum. Smält chokladen i mikron eller över vattenbad. Häll chokladsmeten i gulorna och tillsätt kaffe och fruktsocker. Tillsätt nötterna och rör om. Vänd sedan ner smeten i äggvitorna och blanda väl.
  3. Häll i den smorda formen och baka i 10 minuter. Låt kakan stå i kylen minst en timme innan du stjälper upp den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.