Passar utmärkt om man är ägg och nötallergiker.
Supergoda!
Instruktioner
- Botten:
Smält margarinet.
Rör ihop alla torra ingredienser, sikta gärna så det inte blir klumpar. Rör om så att bakpulvret riktigt blandar sej med mjölet.
Tillsätt vatten i mjölblandningen och rör om, tillsätt margarinet och rör till slät smet.
Häll smeten i en bakplåtsklädd liten långpanna (20x30). Grädda i ugn ca. 18-20 minuter i 190 grader. Låt kakan kallna.
- Glasyr:
Rör margarinet mjukt, tillsätt det övriga och rör till en jämn smet. Bred på den kalla kakan. Dra gärna vågor i glasyren med en gaffel till fint mönster.
Dofta över med kakao genom en sil. Ställ kakan kallt en stund innan du skär den i lagomt stora bitar.
Publicerat den
23 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar